Meer informatie?
0341 - 433 271
Home Gevelonderhoud Graffiti verwijderen Industriële reiniging Contact
Meer informatie?
0341 - 433 271

Gevelrenovatie

Uw gevel weer als nieuw!


Is de staat van de gevel van uw bedrijfspand of woning zodanig verslechterd dat standaard reiniging of onderhoud niet meer voldoende is? Is het voegwerk door weersinvloeden broos geworden? Scheuren in de buitenmuur? De oplossing is het renoveren van uw gevel. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf in Harderwijk staat voor effectieve en klantvriendelijke renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij staan voor restauratie zonder zorgen, met hoge service.

Advies voor een oplossing op maat
Wij zorgen weer voor een helder blik op uw pand, beschermd tegen regen, storm en vrieskou. Wij komen graag bij u langs voor een vakkundige gevelinspectie met een bijbehorend advies. Een oplossing voor u kan zijn scheurherstel, uithakken voegwerk, reiniging en nieuw voegwerk. Welke techniek we ook toepassen, onze ervaren en geschoolde vakmensen voeren uw gevelrenovatie met uiterste precisie uit. Met de meest nieuwste en de milieuvriendelijkste apparatuur produceren we weinig stof en is het gebruik water- en reinigingsmiddel beperkt.

Ontzorgen en service
Gevelrenovatie is een intensief traject en goede begeleiding service is daarbij essentieel. Daarom nemen wij het gehele traject voor u uit handen. Zo kan het zijn dat u voor bepaalde renovatiewerkzaamheden een melding moet maken bij de gemeente of een vergunning moet aanvragen. Wij zijn volledig op de hoogte van de gestelde eisen, waardoor uw gevelrenovatie soepel verloopt. Met onze efficiënte reinigings- en renovatiemethodes gaat uw bedrijfsvoering gewoon door en draait uw huishouden nog steeds op rolletjes. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf regelt het.

Neem contact op voor het vakkundig renoveren van uw gevel
Wilt u uw huis of bedrijfspand weer als nieuw? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Reinigings- en onderhoudsbedrijf in Harderwijk, gevelspecialist met service!

Direct contact overGevelrenovatie

Clear selectionFoto toevoegen
Verzenden

Jaap Kok

Gepassioneerd vakman

“Het een-op-een contact met mensen is wat mij drijft. Zo kan ik mijn kennis en kunde die ik jarenlang heb opgebouwd overdragen en hierdoor altijd de juiste oplossing bieden. Neem contact met mij op, dan vertel ik u graag meer.”