Meer informatie?
0341 - 433 271
Home Gevelonderhoud Graffiti verwijderen Industriële reiniging Contact
Meer informatie?
0341 - 433 271

Verwijderen graffiti

Professionele reiniging


Wanneer uw pand beschadigd is door graffiti wilt u daar zo snel mogelijk vanaf. Want deze 'kunstwerken' passen natuurlijk niet bij uw woning of bedrijf. Sterker, het geeft een verpaupert gezicht en trekt meer vandalisme aan. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf heeft voor u de oplossing om dit snel en voor altijd te verwijderen. 

Graffiti verwijderen is een lastige zaak. Een verkeerde behandeling kan blijvende schade toebrengen aan uw gevel. Wij hebben speciale middelen en apparatuur in huis om de graffiti voor u te verwijderen. Blijvend, want met de speciale anti-graffiti coating is het opnieuw plaatsen van graffiti door de 'kunstenaars' nagenoeg onmogelijk!

Graffitiverwijdering met onze professionele DiBO hogedrukreiniger.
Het verwijderen van graffiti doen we onder andere met onze speciale DiBO warm water en stoom- en hogedrukreiniger op trailer. Deze trailer is uitgerust met de waterbesparende GreenBoiler en zodoende een milieuvriendelijke oplossing.

Advies voor een oplossing op maat
Door gebruik te maken van de juiste reinigingsmiddelen zorgen wij ervoor dat de graffitti verwijderd wordt zonder de ondergrond aan te tasten. Wij komen dan ook graag langs om de schade en soort gevel op te nemen. Zo kunnen wij voor u de juiste oplossing bieden.

Neem contact op voor professionele graffiti verwijdering
Op zoek naar een professionele graffiti-verwijderaar?? Maak kennis met Kok Reinigings- en onderhoudsbedrijf in Harderwijk. Wij zorgen weer voor een frisse blik op uw gevel.

Direct contact overGraffiti verwijderen

Clear selectionFoto toevoegen
Verzenden

Jaap Kok

Gepassioneerd vakman

“Het een-op-een contact met mensen is wat mij drijft. Zo kan ik mijn kennis en kunde die ik jarenlang heb opgebouwd overdragen en hierdoor altijd de juiste oplossing bieden. Neem contact met mij op, dan vertel ik u graag meer.”