Meer informatie?
0341 - 433 271
Home Gevelonderhoud Graffiti verwijderen Industriële reiniging Contact
Meer informatie?
0341 - 433 271

Gevelonderhoud

Gevelspecialist met service!


Twijfelt u over de staat van uw gevel? Aanslag op uw stenen of scheuren in de voegen? Kortom u wenst weer een heldere en representatieve blik op uw bedrijfspand of woning? Als ervaren gevelspecialist met service en visie zorgen wij voor gevelonderhoud zonder zorgen.

Advies voor een oplossing op maat
Alles begint met een grondige gevelinspectie. Persoonlijk contact, dat kenmerkt ons onderhoudsbedrijf. Op deze wijze kunnen wij de exacte situatie opnemen, advies geven over de juiste aanpak en direct overgaan tot de gewenste actie. Bijvoorbeeld reiniging met stoomcleaning, chemische reiniging of sandwashen. Maar misschien is uw gevel toe aan renovatie omdat de tand des tijds en weersinvloeden het voegwerk hebben aangetast. Voor elke situatie of vraag hebben wij de expertise en kunde in huis. Advies en oplossingen op maat!

Ontzorgen en service
Wij nemen voor u het gehele traject uit handen. Van eventuele vergunningsaanvraag tot en met een gegarandeerd nette oplevering. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf regelt het.

Neem contact op voor vakkundig gevelonderhoud
Uw huis of bedrijfspand weer als nieuw eruit laten zien? Of is uw gevel toe aan een renovatie? Maak kennis met Kok Reinigings- en onderhoudsbedrijf in Harderwijk. Wij zorgen voor een helder zicht op uw gevel.


Direct contact overGevelonderhoud

Clear selectionFoto toevoegen
Verzenden

Jaap Kok

Gepassioneerd vakman

“Het een-op-een contact met mensen is wat mij drijft. Zo kan ik mijn kennis en kunde die ik jarenlang heb opgebouwd overdragen en hierdoor altijd de juiste oplossing bieden. Neem contact met mij op, dan vertel ik u graag meer.”