Meer informatie?
0341 - 433 271
Home Gevelonderhoud Graffiti verwijderen Industriële reiniging Contact
Meer informatie?
0341 - 433 271

Gevelreiniging

Reiniging zonder zorgen, met oog voor milieu!


Professionals in gevelreiniging door Kok Reinigingsbedrijf in Harderwijk. Is de staat van uw gevel door weersinvloeden verslechterd? U wenst een frisse blik op de gevel van uw woning of bedrijfspand? Wij staan voor effectieve gevelreiniging zonder zorgen.

Advies voor een oplossing op maat
Naast het verbeteren van de uitstraling draagt het reinigingen van de gevel ook bij aan de levensduur en de waarde van uw object. Dat is reiniging met een visie! Wij verzorgen het schoonmaken van onder andere beton, plaatwerk, natuursteen of baksteen. Maar welke reinigingsmethode is op uw situatie van toepassing? Wij komen graag bij u langs voor een gedegen gevelinspectie met een bijbehorend advies. Of het nu stoomcleaning, chemische reiniging of sandwashen is, voor elke gevel hebben wij de juiste oplossing. Altijd met de hoge kwaliteitseisen die onze klanten al meer dan 25 jaar van ons gewend zijn. Wij voldoen aan alle gestelde ARBO- en milieunormen. Produceren weinig stof en door onze moderne apparatuur is het gebruik water- en reinigingsmiddel beperkt.

Ontzorgen en service
Wij nemen voor u het gehele traject uit handen. Van eventuele vergunningsaanvraag tot en met een gegarandeerd nette oplevering. Met onze efficiënte reinigings- en renovatiemethodes gaat uw bedrijfsvoering gewoon door en draait uw huishouden nog steeds op rolletjes. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf regelt het.

Neem contact op voor het doeltreffend reinigingen van uw gevel
Wilt u uw huis of bedrijfspand weer een fris aanzicht geven? Vraag een adviesgesprek aan met Kok Reinigings- en onderhoudsbedrijf in Harderwijk.

Direct contact overGevelreiniging

Clear selectionFoto toevoegen
Verzenden

Jaap Kok

Gepassioneerd vakman

“Het een-op-een contact met mensen is wat mij drijft. Zo kan ik mijn kennis en kunde die ik jarenlang heb opgebouwd overdragen en hierdoor altijd de juiste oplossing bieden. Neem contact met mij op, dan vertel ik u graag meer.”