Meer informatie?
0341 - 433 271
Home Gevelonderhoud Graffiti verwijderen Industriële reiniging Contact
Meer informatie?
0341 - 433 271

Industriële reiniging

Professionele reiniging door vakmensen


Voor industrieën, kantoren en woningcoöperaties leveren wij complete oplossingen voor reiniging en onderhoud. Onze klussen zijn zeer uiteenlopend: van gevelreiniging, reiniging van industrie-hallen, gevelrenovatie tot en met het verwijderen van graffiti. Al meer dan 20 jaar zijn wij dé partner in professionele en industriële reiniging. 

Werkwijze
Persoonlijk contact, dat kenmerkt ons reinigingsbedrijf. Zo kunnen wij de exacte situatie opnemen en een plan van aanpak maken dat rekening houdt met uw specifieke bedrijfsprocessen en eisen. Voor grote en kleine projecten leveren wij een compleet pakket. Van éénmalige grondige aanpak tot een meerjaren-reinigingsplan. Door ons uitgebreide wagenpark met specialistische apparatuur zoals stroomonafhankelijke warmwaterhogedrukreinigers, in combinatie met onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om al onze klussen met een minimum aan overlast te realiseren. 

Wij werken onder andere voor
ProRail is een vaste klant van ons bedrijf. Wij worden ingehuurd om onze expertise in het verwijderen van graffiti, het reinigen van de overkappingen van stationshallen en het onderhoud van de gebouwen. De bijzondere bouw, het treinverkeer en vooral de voortgang van de activiteiten vragen een goede voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden.

Ga voor veiligheid en zekerheid
Bij industriële reiniging staat veiligheid en zekerheid altijd voorop. Zeker als het gaat om gevaarlijke bedrijfsprocessen of complexe industriële hallen. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf werkt daarom alleen met professionele vakmensen en zijn wij volledig VCA gecertificeerd.

Neem contact op voor vakkundig reiniging
Een representatieve uitstraling? Een gezonde en veilige werkomgeving? Maak kennis met Kok Reinigings- en onderhoudsbedrijf in Harderwijk.


Direct contact overIndustriële reiniging

Clear selectionFoto toevoegen
Verzenden

Jaap Kok

Gepassioneerd vakman

“Het een-op-een contact met mensen is wat mij drijft. Zo kan ik mijn kennis en kunde die ik jarenlang heb opgebouwd overdragen en hierdoor altijd de juiste oplossing bieden. Neem contact met mij op, dan vertel ik u graag meer.”