Meer informatie?
0341 - 433 271
Home Gevelonderhoud Graffiti verwijderen Industriële reiniging Contact
Meer informatie?
0341 - 433 271

Gevel impregneren

Gevelspecialist met service!


Is de staat van uw gevel door weersinvloeden verslechterd? Vochtig weer kan veel schade toebrengen aan uw woning. Denk aan algen- en schimmelgroei, vorstschade aan voegen en vochtdoorslag. Daarnaast verlaagt vocht ook de isolerende eigenschappen van uw buitenmuur. De oplossing is het impregneren van uw gevel. Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf in Harderwijk staat voor effectieve onderhoud van gevels zonder zorgen, met hoge service.

Advies voor een oplossing op maat
Wij zorgen dat uw bedrijfspand of woning weer beschermd is tegen regen, storm en vrieskou. Maar welke methode is op uw situatie van toepassing? Wij komen graag bij u langs voor een gedegen gevelinspectie met een bijbehorend advies. Of het nu bescherming is met vloeistof of een pasta, voor elke gevel hebben bieden wij de juiste oplossing.

Ontzorgen en service
Wij regelen alles van A tot Z. Van eventuele vergunningsaanvraag tot en met een gegarandeerd nette oplevering. Met onze efficiënte werkwijze gaat uw bedrijfsvoering gewoon door en draait uw huishouden nog steeds op rolletjes.

Neem contact op voor het professioneel impregneren van uw gevel
Wilt u uw huis of bedrijfspand er weer een helder aanzicht geven? Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. Reinigings- en onderhoudsbedrijf in Harderwijk, gevelspecialist met service!

Direct contact overGevel impregneren

Clear selectionFoto toevoegen
Verzenden

Jaap Kok

Gepassioneerd vakman

“Het een-op-een contact met mensen is wat mij drijft. Zo kan ik mijn kennis en kunde die ik jarenlang heb opgebouwd overdragen en hierdoor altijd de juiste oplossing bieden. Neem contact met mij op, dan vertel ik u graag meer.”