kok_reinigingsbedrijf

Hogedrukreiniging - Industriëlereiniging - Gevelrenovatie

houtwal_youtube

kok reiniging

dibo_kok

nieuwbouw kok

aanhanger_kok

hogedrukspuit_kok

avondreiniging_kok

houtwal_harderwijk

onderhoudsbedrijfkok

dvkok

vca
VCA
Reinigingsbedrijf Kok is volledig VCA en BTR gecertificeerd sinds 1997. Bij Reinigings- en Onderhoudsbedrijf Kok wordt volgens de nieuwste veiligheids- en gezondheidsnormen gewerkt.
Het VCA-certificaat is een checklist waarmee toeleverende bedrijven worden getoetst op hun veiligheidsbeleid.

BTR
De Branchegerichte Toelichting Railinfrastructuur is een aanvulling op het VCA certificaat specifiek gericht op het werken in of nabij het spoor.
Nieuwe aanwinst voor
KOK Reinigingsbedrijf in aanbouw

Half maart hoopt kok over deze prachtige combinatie te kunnen beschikken.
Gekozen is voor een Mercedes sprinter 6 cilinder lang chassis met een oplegger van Trias en een gesplitste opbouw.
De oplegger heeft een hef as met een meetsysteem welke automatisch erbij komt als het gewicht voor de achteras te hoog wordt tijdens laden.
Bewust is hier voor gekozen om deze as te kunnen heffen om op moeilijk bereikbare plaatsen toch kort en scherp te kunnen draaien.
In de oplegger bevind zich een hogedrukmachine van DIBO JMBH-350/18 en de oplegger heeft een voorraadtank van 2200 liter water.
Op het chassis van de Mercedes bevindt zich nog een laadkraan welke mechanisch is aangedreven, voor het laden en lossen van diverse materialen .


Nieuwbouw KOK na de winter weer opgepakt en vordert snel
De bouw van de hal heeft tijdens de winter stilgelegen. Maar nu zit er weer schot in de bouwwerkzaamheden. De wanden van de hal zijn geplaatst en het dak is gemonteerd. De ruimte binnen wordt ingedeeld in verschillende werkplaatsen maar de hoogte blijft op het merendel intact, zodat de vrachtwagens van Kok Reiniging binnen geplaatst kunnen worden.
In de hoge garagedeuren, de loopdeur en de zijwanden zijn ramen geplaats voor functionele lichtpartijen. De voorkant van het gebouw heeft door de keuze van ramen en kozijnen een moderne uitstraling wat precies past bij dit bedrijf. Wilt u meer foto's van de vorderingen van de bouw zien, klik hier.


houtwal_harderwijk_kokhoutwal_reinigingsbedrijf_kok Ook bij nacht wordt er hard doorgewerkt
Reinigingsbedrijf Kok werkt 's nachts door aan de wanden in Harderwijk. Veel lawaai, veel licht en veel donker. Kijk hier voor een impressie.


bedrijfshal_kok Nieuwbouw vordert gestaag
Reinigingsbedrijf Kok heeft binnenkort een nieuw dak boven het hoofd. De ijzeren constructie geeft de contouren van de bedrijfshal goed weer. Aftekenend tegen de blauwe lucht lijkt de bouw een kunstwerk van staal en ijzer. Klik hier om de vorderingen te bekijken.


houtwal_kok Reinigingsbedrijf Kok dieper in de put
Reinigingsbedrijf Kok zakt steeds dieper de put in, het water is weggepompt en de wanden kunnen schoongespoten worden. Een grote klus voor Reinigingsbedrijf Kok waarbij gebruik moet worden gemaakt van twee kranen voor de bereikbaarheid van de wanden. Een gelegenheid om te laten zien wat Kok Reiniging voor uw bedrijf kan betekenen bij het schoonspuiten van uw bedrijfspand. kijk verder >


Reinigingsbedrijf Kok klimt uit de bouwput
Reinigingsbedrijf Kok start met de nieuwbouw van de bedrijfshal. Een enorme zandbak markeert de plek waar het nieuwe gebouw gestalte gaat krijgen. De boormachine markeert de bouwplekken, en krachtige machines worden ingezet voor de opbouw van het skelet van het pand.


kok_bouwt_aan_de_toekomst Reinigingsbedrijf Kok in de bouwput
Reinigingsbedrijf Kok duikt tweemaal in de put. In de put van de parkeergarage en de eigen gegraven put voor de nieuwbouw en uitbreiding van het bedrijfspand. In de toekomst is het bestaande gedeelte te klein om zowel Kok Reinigingsbedrijf, Dienstverlening Kok en Kok Advies te kunnen herbergen.
Onderhoud en reiniging zijn twee belangrijke items geworden binnen de bouw en wij zijn daar klaar voor. Door uitbreiding van onze dienstverlening en de aanschaf van innovatief en milieuvriendelijk materiaal blijven we een betrouwbare partner voor de eigenaars van onroerend goed, zowel voor de particulier als voor de bedrijven.


houtwal_youtube Reinigingsbedrijf Kok zit diep in de put
Reinigingsbedrijf Kok aan het werk in Harderwijk. Met de hogedruk spuit worden de wanden afgespoten. Steeds verder zakken we de put in. Kijk verder >


dibo Graffitiverwijdering met professionele
hogedrukreiniger.

In deze korte film zie je Reinigings- en onderhoudsbedrijf Kok b.v. aan het werk op het demo plein tijdens de ISSA Interclean 2010 met de DiBO hogedrukreiniger op trailer. Deze trailer is uitgerust met de GreenBoiler en zodoende een milieuvriendelijke.
Reinigingsbedrijf Kok en Dibo op YouTube >


dvkok.nl Website Kok Dienstverlening
Kok Dienstverlening voor grondwerk, bestrating, riolering en groenvoorziening is klaar en wordt gepubliceerd. Kok Dienstverlening en Projectonderhoud is een dynamisch bedrijf, breed geoutilleerd voor de levering van onderhoudsdiensten aan straatwerk, groenvoorziening, rioolaanleg en straatmeubilair.
Kok Dienstverlening verleent deze service aan bedrijven, industrieën, kantoren en utiliteitsgebouwen.reinigingsbedrijfkok Website Reinigingsbedrijf Kok
Reinigings- en onderhoudsbedrijf Kok bv nu ook actief op het wereldwijde web. Voortaan kunnen bestaande en nieuwe klanten het uitgebreide pakket van Reinigingsbedrijf Kok op het web bekijken. Voor bedrijven is het uitgebreide pakket van reinigen, impregneren en renoveren van gevels bijzonder aantrekkelijk. Dit bedrijf neemt het milieu serieus en heeft apparatuur aangeschaft, zoals de Green Boiler, een innovatief hoogrendement brander voorzien van een speciaal gewikkelde branderspiraal en een ceramische vlambodem.


kok_baca BACA Oost bedankt sponser voor
schenking:

Op 17 juni was het zover; we gingen op bezoek bij de Reinigingsbedrijf Kok in Harderwijk om daar de CD Django te overhandigen. Firma Kok is één van de twee sponsors die het mogelijk maakten om de CD te maken. We werden erg hartelijk ontvangen.
De heer Kok vertelde dat zijn bedrijf al jaren aan goede doelen schenkt, maar de laatste jaren heel specifiek aan kleinere en onbekende doelen.
Namens BACA bedankte Firefighter de firma Kok heel hartelijk voor de schenking.


volkswagen_crafter Volkswagen Crafter
De Volkswagen Crafter is een speciaal aangepaste Volkswagen met een 'hefbare' achteras.
De motor in dit voertuig is volgens de laatste stand der techniek en voldoet aan de emissie eis EURO 4.
In de Crafter zit een enorme kunststof watertank met een inhoud van 20000 liter.
Bovendien is de Crafter uitgerust met een stroomonafhankelijke warmwaterhogedrukreiniger.


dibo_greenboiler GreenBoiler
Het nieuwe innovatief hoogrendement verwarmingssysteem GreenBoiler is sinds 2008 op de markt en geïnstalleerd in de Volkswagen Crafter. Deze innovatieve hoogrendement brander is voorzien van een speciaal gewikkelde branderspiraal en een ceramische vlambodem.
Hierdoor is dit verwarmings-systeem de schoonste in haar soort en besparen we met de GreenBoiler tot wel 18% brandstof en wordt de CO uitstoot met 50% gereduceerd.
Bij de reiniging van gevels is het gebruik van reinigings-middelen met de GreenBoiler nagenoeg niet meer nodig.
De motor van de hogedrukspuit bevindt zich in een geluid isolerend frame waardoor we zelfs in de binnensteden aan het werk kunnen zonder geluidsoverlast.
© Reclame Tjies