kok_reinigingsbedrijf

Hogedrukreiniging - Industriëlereiniging - Gevelrenovatie

Industiëlereiniging
Kok Reinigings- en Onderhoudsbedrijf, gevestigd in Harderwijk bestaat sinds 1997 en is volledig VCA* en BTR gecertificeerd. Ons bedrijf is gespecialiseerd in professionele reiniging met hoge druk, kokend heet water en zelfs met stoom. Het bedrijf heeft een uitgebreid wagenpark, uitgerust met stroomonafhankelijke warmwaterhogedrukreinigers. De bestaande klussen zijn zeer uiteenlopend: gevel- en glasreiniging, reinigen industriehallen, gevelrenovatie, graffiti- en kauwgumverwijdering.
Voor bedrijven, industrieën, kantoren en woningcoöperaties levert ons bedrijf complete oplossingen voor reiniging en onderhoud, zowel binnen als buiten.
Pro-rail, belast met het onderhoud van de stations en perrons, is een vaste klant van ons bedrijf en huurt onze expertise in voor het verwijderen van graffiti, het reinigen van de overkappingen van de stationshallen, het onderhoud van de gebouwen. De bijzondere bouw, het treinverkeer en vooral de voortgang van de activiteiten vragen een goede voorbereiding voor de werkzaamheden. Door ons uitgebreide wagenpark met specialistische apparatuur en onze ervaring zijn wij in staat om deze klussen met een minimum aan overlast te realiseren.
Voor grote en kleine projecten leveren wij een compleet pakket, van een éénmalige grondige aanpak tot een meerjarenplan voor bijvoorbeeld een betere spreiding van de investeringen.
De oplossing voor uw bedrijf? Voor informatie kunt u ons bereiken op onderstaand nummer, fax of via de email: info@reinigingsbedrijfkok.nl.


Kok Reinigingsbedrijf werkt samen met Kok Dienstverlening voor bestratingen, rioleringen en groenvoorziening en levert zo een compleet pakket voor diensten en industrie. >
kok_reinigingsbedrijf
© Reclame Tjies
reinigingsbedrijf kok